Over ons

Hallo, mijn naam is Patty Kleeven. Ik heb sinds 01-02-2014 de zaak overgenomen van mijn vader. Ik heb in de voorgaande jaren veel ervaring op kunnen doen op het gebied van haartrends en hoofdhuid en haarproblemen. 

Ik werk met mijn team van 3 mensen. Samen streven we ernaar om u een thuisgevoel te geven in onze salon. Hierbij hoort uiteraard een op speciaal voor u aangepast advies. We werken met de verzorgende producten van Philip Martins en René Furterer.

Philip Martins is een Italiaans Organisch product . Vrij van giftige stoffen zoals sodium laureth sulfaat, siliconen ,PEG en parabenen. Hierdoor is het product gezonder voor hoofdhuid, haar en lichaam. We gaan ook geregeld op training om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen over deze producten. Hierdoor kunnen we altijd een goed advies geven!

Tevens werken we met de verf van Philip Martins. Dit is een organische verf, zonder giftige stoffen. Hierdoor zeer geschikt voor mensen met een gevoelige hoofdhuid en mensen die biologisch willen verven.

Natuurlijk scholen we ook geregeld bij op het gebied van de laatse mode en trends. 

Wij zien u graag terug en verwelkomen u met een kopje koffie of thee. Team Happy Hair, Patty Janou en Manon!