Hoofdhuid & Haaronderzoek

Als enige in Noord Limburg zijn wij gespecialiseerd in hoofduid en haarproblemen. Wij hebben al reeds 30 jaar ervaring met de plantaardige producten van Rene Furterer. 

Heeft u last van hoofdhuid en/of haarproblemen zoals schilfertjes, droge hoofdhuid, vette hoofdhuid, haaruitval etc.? Dan kunt u bij ons in de kapsalon een hoofdhuid en haaronderzoek laten doen. Bij dit onderzoek bekijken we de hoofdhuid met een camera die 200x vergroot,en nemen we enkele haren uit de hoofdhuid om de haarwortel te bekijken. Aan de hand hiervan kunnen we een diagnose vaststellen. Middels de plantaardige producten kunnen we aan bijna alle problemen een oplossing bieden. Met deze producten pakken we het probleem op een zachte manier aan, zonder het haar te belasten. Ook hebben we een nieuwe lijn voor beschadigd droog haar en punten. Wilt u graag meer informatie, dan kun u het beste bellen met onze salon. We staan u graag te woord!

Gezond haar groeit alleen op een gezonde hoofdhuid! 

Tot Zien bij Happy Hair!

Naast dat u contact met ons kunt opnemen kunnen wij ook contact met u opnemen. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier.
Voornaam:
Achternaam:
E-mail adres: