Over ons

Happy Hair is een salon waar gezond haar en een gezonde hoofdhuid centraal staan. Als de hoofdhuid gezond is, wordt het haar ook gezond en glanzend. Dit bereiken we door te werken met de producten Rene Furterer en Philip Matrins.

Ik ga geregeld op scholing om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op dit gebied, hierdoor kan ik u altijd een goed en passend advies geven speciaal op u afgestemd. Samen streven we ernaar om u een thuisgevoel te geven in mijn salon. . 

Philip Martins is een Italiaans Organisch product . Vrij van giftige stoffen zoals sodium laureth sulfaat, siliconen ,PEG en parabenen. Hierdoor is het product gezonder voor hoofdhuid, haar en lichaam.  

Rene Furterer is een vooraanstaand product op het gebied van haaruitval en hoofdhuid problemen. We kunnen middels een hoofdhuid en haaronderzoek bepalen welke producten voor u geschikt zijn.

Tevens werken we met de verf van Philip Martins. Dit is een organische verf, zonder giftige stoffen. Hierdoor zeer geschikt voor mensen met een gevoelige hoofdhuid en mensen die biologisch willen verven.

Natuurlijk scholen we ook geregeld bij op het gebied van de laatse mode en trends. 

Ik zie u graag terug en verwelkom u met een kopje koffie of thee. Liefs Patty